Een gezellig druk judo toernooi te Groesbeek. Uit Gennep mochten we met 30 deelnemers mee doen. Bijna allemaal met w...">

Archief

Veel judoprijzen in Groesbeek!

Gepubliceerd op: 12 oktober 2014

Veel judoprijzen in Groesbeek!Een gezellig druk judo toernooi te Groesbeek. Uit Gennep mochten we met 30 deelnemers mee doen. Bijna allemaal met weinig of geen wedstrijd ervaring. Er werd gestreden in poules van 4 en 5 judokas, en dit leverden vele mooie wedstrijden op. Winnen en verliezen lag ook deze dag dicht bij elkaar.   Een brok van ervaring werd opgedaan in de soms toch pittige poules. Prijzen werden er ook gehaald. Van Budoschool Gennep werd er 9 kampioen, 6 keer een 2de en 5 keer een 3d plaats. En voor wie buiten het podium viel was ook een mooie medaille. Een succes volle middag voor judokas en hun ouders.